STOR PÅGANG & NYSATSNING på SOLHAUG

apr 19th, 2017 by john | 0

11

Skoleklasser, konfirmantkull, ungdomsklubber og organisasjoner besøker Solhaug i hopetall for tiden. Nytt av året er vår satsing ved sjøen. Vi restaurerer i disse dager det gamle naustet og i løpet av våren går vi i gang med restaurerigen av Sjøbua på Tindbuen. Området ved sjøen skal gjøres tilgjengelig for alle og Solhaug er en av kommunens viktige samarbeidspartnere i dette arbeidet. Her skal det legges tilrette for aktiviteter for barn og unge. Det blir god parkering og selvfølgelig toaletter. Båt, kano, kajakkutleie og ettehvert skal Sjøbua gjøres om til å bli undervisningslokaler for leirskiole og hvis vi får det slik vi ønsker så skal huset i sommersessongen inneholde en liten vaffelcafe´. VELKOMMEN til ÅSENFJORD og Velkommen til Solhaug – opplevelser for livet!

Comments are closed.

Kontakt oss»

Nyheter om